Om FMCentralen.dk

Hvem er FMCentralen.dk?

FMCentralen.dk er en hjemmeside, der drives frivilligt og ikke mindst på hobbybasis. Alt hvad der tilbydes på hjemmesiden er gratis og lavet af enten FMC eller i samarbejde med andre frivillige.

Hvorfor FMCentralen.dk?

Som mange ved så har Football Manager – og tidligere Championship Manager – været på banen i mange år, og lige såvel har FM- og CM-hjemmesider været tilstede. Dog har der i mange år efterhånden været mangel på en dansk FM samlingspunkt. Både hvad angår nyheder, downloads og community. Vi er kommet for at udfylde dette tomrum.

Visionen

Vores vision er helt sikkert, at tilbyde en reel “FM Central”. Visionen er samtidig, at når danske/skandinavisk baserede FM-gamere søger nyheder, downloads eller spørgsmål og svar, så kommer de til FMCentralen.dk. Vi stræber efter at tilbyde næsten daglige nyheder eller andet indhold, samtidig med at alt indhold skal blive gratis og uden brugerregistrering.

Kontakt

Har du nogle ideer til hjemmesiden, ris/ros eller noget tredje, så send gerne en email via nedenstående kontaktformular.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Back to top button