FM24 Skins

FM24 Rensie Custom skin

Vi kan med stor fornøjelse og glæde, at vi kan tilbyde dette fantastiske skin til Football Manager 2024, som er lavet af keysi inde på CoffeehouseFM.

Dette skin er en samling – et mix – af det arbejde, keysi har udført gennem årene, siden han begyndte at lave tilbage i 2016. Der er gennemgående tilpasninger inden for spilleroversigt/profil, personaleoversigt, kluboversigt, kampskærme, både spiller- og personale-popupprofiler og mange flere ting, herunder spilleransigter inden for taktik- og teamtalk skærme.

Selectors

En af de mest nyttige ting inden for skinnet er uden tvivl disse “Selectors”. De findes på forskellige skærme. De er på spilleroversigten/spillerattributssiden. De findes også på startsiden, hvor du kan finde mange nyttige ting, herunder datahub-widgets. Du kan også flytte de lodrette skillevægge for at gøre disse tre widgets bredere eller smallere.

Vælgerne på spilleroversigten inkluderer også justerede analyserpolygoner og en helt ny analyserpolygon dedikeret til nye rollesæt i FM24. Som altid skal du ikke glemme at fjerne markeringen i “Automatisk overskrivning af brugerdefinerede paneler” i indstillingerne for at undgå konstant at skulle opdatere de brugerdefinerede paneler.

Detaljeret statistik

På samme måde som i tidligere skins versioner af skin forfatteren, har han tilføjet en masse data statistik. Du kan finde dem i spilleroversigtfanen og i vælgeren på højre side af spilleroversigtsskærmen. På samme måde som i vælgerne inden for spillerattributskærmen og spiller-pop-up-profilen. Det er tilpasset således, tabellerne vises korrekt, mens man bruger 1920×1080 opløsning med 100% zoom, både i spillet og på Windows.

Yderligere info – Q&A

Hvilken opløsning er dette skin skabt til?

Den er optimeret til 1920×1080 opløsning med 100% zoom. Skinnet fungerer også i både fuldskærms- og vinduesfunktion. Hvis du spiller i vinduet tilstand, vil skærmen logisk set være lidt lavere i højden, men jeg har testet skinnet i både fuldskærms- og vinduestilstand for at sikre, at widgets og paneler ikke bevæger sig forkert. Glem ikke at indstille din Windows Zoom til 100% også, inden du siger, at det ikke virker.

Indeholder dette skin en “Instant Result” knap?

Ja!

Hvorfor nulstiller panelerne på hjemmeskærmen eller spilleroversigten?

Fjern markeringen i “Automatisk overskrivning af brugerdefinerede paneler” i Indstillingerne.

Understøtter dette skin baggrundsbilleder?

Ja, der er en alternativ ‘client object browser.xml’-fil i skin-mappen/paneler/client_object, der inkluderer eksempler og readme-filen om, hvordan man tillader baggrundsbilleder.

Læs også: Sådan installerer du et skin

Find flere skins her

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button