Football Manager 2025

FM25: Ny motor og nye animationer

Football Manager 2025, FM25 Console og FM25 Touch vil blive de første Football Manager-udgivelser der bruger en ny motor. Unity er navnet på motoren, og den er velkendt i spilverdenen. Unity er en multiplatform spilmotor som er udviklet af Unity Technologies og bruges til at udvikle spil for forskellige slags platforme herunder computere og konsoller.

Projekt Dragonfly undersøgte flere spilengine-partnere, men efter al vores forskning blev Unity den klare favorit til at føre os ind i en spændende ny æra for serien.

Overgangen til Unity

Overgangen til Unity vil potentielt set give et Football Manager med meget mere grafisk kraft på tværs af alle formater, samt kraftfulde værktøjer til brugergrænsefladen. Sports Interactive har arbejdet tæt med Unity de sidste par år for at kunne levere en helt ny brugergrænseflade, som vil forbedre måderne man kan interagere med spillet på, både inden for og uden for kampdagen. Unitys Universal Render Pipeline (URP) giver samtidig mulighed for at skabe mere optimale grafikker på tværs af en række platforme, fra mobil til high-end konsoller og PC/Mac. Overgangen til Unity betyder, at der er mulighed for bedre grafik på alle understøttede enheder, men det bør forventes, at der vil være nogle ændringer i minimumskravene, som vil blive kommunikeret før FM25’s udgivelse.

For dem, der ikke er fortrolige med spilteknologier – kort sagt, vil FM25 have en markant bedre kampdagsoplevelse – både på banen og i de omgivende stadionmiljøer, sammen med en væsentligt forbedret brugergrænseflade, der vil forbedre, hvordan du navigerer gennem skærme og får adgang til alle de oplysninger, der er tilgængelige for dig som manager. Der vil også være en ny teknologi til Newgens og manageroprettelse, som allerede ser meget lovende ud på dette tidlige stadie, udtaler Miles Jacobson.

Den eneste platform, der ikke vil drage fordel af overgangen til Unity i tide til FM25, er FM25 Mobile, men det er hensigten at implementere den nye teknologi til Mobile på et tidspunkt i fremtiden.

Ny animationsteknik

Sports Interactive vil tage et stort spring med animationer gennem nye integrationer med en spændende partner fra den professionelle fodboldverden. Den første del af et flerårigt skift skete allerede i FM24, så der har vi allerede fået nogle af fordelene, med særligt fokus på boldfysik og spillerbevægelser. Dette lægger grundlaget for de fleste forbedringer sammen med grafiske opgraderinger i modeller, stadions og de omgivende scener, der vil blive introduceret i FM25.

Kort sagt, måden alt ser ud og bevæger sig på vil være langt mere realistisk end nogensinde før med FM25. Dette kræver naturligvis betydelige investeringer – men med den tidligere nævnte vækst i studiet de seneste år, har Sports Interactive nu ressourcerne til at sikre, at FM25 skrider realistisk fremad i den rigtige retning.

Læs flere nyheder om Football Manager 2025 her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button