Football Manager 2025

FM25: Kvindefodbold ankommer!

Det er ingen hemmelighed, at kvindefodbold ikke har været en del af Football Manager – eller den foregående serie Championship Manager. Det ændrer sig nu i FM25!

Øget mediedækning

Kvindefodbolden har oplevet en bemærkelsesværdig opblomstring i de senere år. Fra at være marginaliseret og underprioriteret er kvindefodbolden nu trådt ind i rampelyset med en stigende anerkendelse og støtte. Denne transformation skyldes en kombination af faktorer, herunder øget mediedækning, forbedrede økonomiske investeringer og en ændret samfundsmæssig opfattelse af kvinder i sport.

Mediernes rolle i fremme af kvindefodbold kan ikke undervurderes. De seneste verdensmesterskaber i kvindefodbold har sat nye rekorder for seertal. VM i 2019, som blev afholdt i Frankrig, tiltrak over en milliard seere verden over, hvilket tydeligt viser den voksende interesse. Denne øgede eksponering har været afgørende for at tiltrække nye fans og sponsorer, hvilket igen har ført til bedre økonomiske betingelser for både spillere og klubber.

FIFA 16 banede vejen

FIFA (nu EA Sports FC) introducerede kvindehold i deres spil tilbage i 2016, men der gik fem år, før Sports Interactive annoncerede deres engagement i at introducere kvindefodbold i spillet. Helt præcist tilbage i juli 2021. Siden da har der ikke været officielle meldinger om projektet, hvilket har ført til spekulationer og en vis frustration.

Men nu kommer det til Football Manager 2025.

Fakta er, at Sports Interactive har gjort rigtig gode fremskridt på mange områder, herunder research. Men der er andre områder, der ikke har gjort tilstrækkelige fremskridt, hvoraf mange er juridiske spørgsmål. Deraf forsinkelsen. Kvindefodbolden fortjener at være så god som den overhovedet kan være, når den udgives – og den nye grafikmotor vil hjælpe med at levere det, siger Miles Jacobson.

Man kan derfor glæde sig og se frem til at foretage handler med spillere som Pernille Harder, Vivianne Miedema og Sam Kerr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button