Football Manager

10 tegn på, at du er afhængig af Football Manager

Er du blevet fanget i en uendelig cyklus af taktikker, transfers og træningsøvelser? Kan du ikke stoppe med at drømme om at blive den næste Mourinho eller Guardiola? Frygt ej, du er ikke alene. Her er 10 tegn på, at du er dybt fordybet i Football Manager-universet:

  1. Du tænker taktik i søvne: Du kan ikke engang slappe af i dine drømme, fordi du konstant justerer din taktik for det næste virtuelle opgør. Hvad nu hvis du prøver en 4-2-3-1 i stedet for en 4-3-3? Det er vigtigt at finde ud af… selv midt om natten.
  2. Du skitserer dine formationer ned på papir, mens du sidder på arbejdet, skolen eller et tredje sted, hvor du ikke har computeren i nærheden.
  3. Du har en “One More Game” syndrom: Uanset hvor mange timer du allerede har brugt på spillet, kan du aldrig lade være med at klikke på “One More Game”. Du siger til dig selv, at den næste kamp virkelig vil være den sidste, men vi ved alle sammen, at det er løgn.
  4. Du drømmer om at blive en rigtig fodboldtræner: Efter at have tilbragt utallige timer på at styre dit virtuelle hold, har du fået smag for den virkelige verden af fodboldtræning. Du overvejer seriøst at tage en træneruddannelse, fordi du ved, at dine evner fra Football Manager uden tvivl vil gøre dig til den næste store træner i virkeligheden.
  5. Du sidder og holder pressekonferencer for dig selv, mens du sidder på toilettet, mens du går udenfor eller et tredje sted!
  6. Du har en “Football Manager”-mappen på din computer: Denne mappe er fyldt med screenshots af dine største øjeblikke i spillet: sejre mod rivaler, taktiske triumfer og unge talenter, der vokser til verdensklassespillere. Det er din virtuelle scrapbog, der minder dig om dine bedste øjeblikke som manager.
  7. Du har en had-kærlighedsforhold til regens: Du elsker at se en ungdomsspiller fra din egen klub udvikle sig til en verdensklasse-angriber, men du kan ikke klare at se ham forlade klubben til fordel for en af de helt store klubber.
  8. Du taler flydende “FM-sprog”: Dit ordforråd er fyldt med udtryk som “pressing”, “playmaker”, og “inverted wing-back”. Du kan endda finde på at bruge disse udtryk i helt andre sammenhænge, hvilket får dine ikke-FM-spillende venner til at kigge på dig med forvirring.
  9. Du har et “FM-tøj”: Du har et specielt outfit, som du kun bruger, når dit hold skal spille en finale. Det kan være det fineste tøj eller blot din heldige t-shirt eller dit heldige par sokker, som du mener bringer dig lykke og succes i spillet.
  10. Du har en “FM-filosofi” og sværger ved den som en religion: Du har udviklet din egen unikke tilgang til spillet, som du sværger ved som en religion. Om det er en possession-baseret tilgang, en counter-attacking strategi eller noget helt tredje, så er din FM-filosofi en integreret del af din identitet som manager.

Så der har du dem; 10 tegn på, at du er en ægte Football Manager-afhængig! Men husk, der er ingen skam i at elske verdens bedste fodboldsimulator. Bare sørg for at holde et øje med din tid, ellers ender du med at bruge mere tid på virtuel fodbold end på den virkelige verden!

Klik her hvis du gerne vil fortsætte gameriet med et nyt hold – vi hjælper dig på vej!

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button