FM24 Databaser

1998/99 database til FM24

Som dedikerede fans af Football Manager ved vi, at en af de mest fascinerende aspekter af spillet er muligheden for at fordybe os i historiske øjeblikke og genskabe legendariske hold fra fortiden. Derfor er vi begejstrede for at præsentere denne specialdesignede database til Football Manager, der fokuserer på sæsonen 1998-1999 – lavet af the one and only, The Mad Scientist.

Historisk baggrund

Sæsonen 1998-1999 var en epoke i verdens fodboldhistorie. Det var året, hvor store stjerner som Zinedine Zidane, Ronaldo, og David Beckham brød igennem på den internationale scene. Det var også året, hvor klubber som Manchester United, Real Madrid, og Bayern München dominerede europæisk fodbold.

Om databasen

Vores specialdesignede database giver Football Manager-spillere mulighed for at dykke ned i denne spændende periode i fodboldhistorien. The Mad Scientist har omhyggeligt samlet data om spillere og klubber fra sæsonen 1998-1999 og integreret dem i spillet.

Man har derfor nu mulighed for en autentisk oplevelse af sæsonen 1998-1999. Spillere kan træne og styre deres yndlingshold fra den tid, konkurrere i de samme turneringer, og måske endda ændre historiens gang ved at træffe anderledes taktiske beslutninger.

På billedet nedenfor kan man se, hvilke ligaer der er opdateret til databasen.

1998-1999 database, lavet af The Mad Scientist

Instruktioner

Vores specialdesignede database er tilgængelig for alle Football Manager-spillere. Alt, hvad du skal gøre, er at:

  1. Download ZIP filen nedenfor
  2. Udpak ZIP filen og flyt savegame filen ind i mappen “Sports Interactive/Football Manager 2024/games”
  3. Åben spillet og load savegamet!

Hvem er The Mad Scientist?

Tro det eller ej, men The Mad Scientist er dansk! Han laver dog en masse content på engelsk, hvor han når bredt ud. Han bruger massevis af timer på at lave custom databaser, heriblandt denne 1998-1999 database. Kæmpe arbejde!

Se hans Twitch kanal nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button