FM24 Taktikker

Maddux’ asymmetrical 3-4-3

Her er en taktik, der er udover det sædvanlige!

Taktikken er skabt af Maddux med henblik på at imitere Eintracht Frankfurt under Adi Hütter, dog med et par ændringer i fronttrioen. Adi Hütter brugte Sebastien Haller som en target man, der trækker tilbage til positionen som nummer 10, hvilket ikke er så svært at genskabe, men det er ikke altid, man har denne type spiller. Derfor er taktikken ændret lidt.

Det viste sig, at det var en god beslutning at genskabe Hütters taktik med en lidt anderledes fronttrio, da Oliver Glasner tog over i Frankfurt. Glasner holdt også fast i den 3-4-3-formation, som Frankfurt havde brugt siden Niko Kovac, men med en anderledes fronttrio. Hans tilgang var en med en spiller som Mario Götze som en klassisk nummer 10, Jesper Lindström som en dybdeliggende angriber og Randal Kolo Muani som en fremskudt angriber.

Hvis vi springer frem til sidste sommer (2023). Frankfurt ophævede på det tidspunkt kontrakten med Glasner efter en række interne og eksterne uoverensstemmelser og ansatte Dino Toppmöller som den nye træner. En person, der ikke er særlig kendt som træner, bortset fra hans respektable resultater med F91 Düdelingen og hans job som assistenttræner hos Bayern München under Julian Nagelsmann.

Men måske var det skæbnen, der gjorde, at han skulle blive træner og få jobbet i Frankfurt, for hans far, Klaus Toppmöller, et velkendt navn i tysk fodbold, trænede Eintracht Frankfurt i 90’erne. Taktikken er derfor også skabt ud fra nogle af Dino Toppmöllers taktiske principper.

Tag og prøv taktikken af – download den her:

Find flere taktikker her

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button